CVS på IMADA

Herunder en kort introduktion til, hvordan du kan bruge CVS til at lave større gruppeprojekter med. Igennem det hele antages, at brugernavnet er svalle, selve projektet hedder DM18, mens gruppen, alle projektets medlemmer er med i, hedder gnozn. Envidere antages at de fælles filer skal lægges i kataloget /home/svalle/CVS-DM18.
Hvis I endnu ikke har oprettet jeres egen gruppe, kan dette gøres ved at lave ssh til bach, og dernæst bruge kommandoerne addGroup og addToGroup. NB. Efter I har lavet gruppen, kan det være nødvendigt at logge helt ud af computeren, inden den kan finde ud af, at gruppen er oprettet.

Opstartsfasen

Det nedenstående skal gøres første gang inden I har fået lavet alt for meget: Dernæst skal hver enkelt bruger gøre følgende: Herefter det bare er at gå i gang med at lave selve projektet!

Vigtige CVS-operationer

I selve filerne kan blandt andet bruges følgende tags, der automatisk vil blive opdateret af CVS: (ved cvs update eller cvs commit)

Brug af CVS hjemme<->IMADA

Du kan bruge CVS til også at arbejde hjemmefra, mens de fælles filer stadigt ligger på IMADA. Alt gøres som beskrevet ovenfor, dog med følgende få ændringer:

Links til andet godt